Voor consumenten

De wereld om ons heen is steeds meer gevuld met angst en onmacht. Vaak ook omdat je niet weet of je de virusinfectie nu wel of niet doorgemaakt hebt. Voor iedereen, oudere of jongere, is het in deze tijd van essentieel belang dat er weer vertrouwen ontstaat.

Wilt u weten of de verkoudheid of griepklachten die u heeft gehad een Covid-virusinfenctie is geweest?

In het New Health Centre kunnen we bij u een gecertificeerde POCT test afnemen. Dit is een 10 minuten-antistoffensneltest van het beursgenoteerde bedrijf Biomerica. De test geeft met nagenoeg 100% zekerheid aan, na 10 minuten, of er wel of niet IgG-globulinen zijn aangemaakt. Een positieve uitslag met IgG is een indicatie dat er immuniteit voor het Covid19 virus in het lichaam is opgebouwd.

Het is uiteraard niet onze intentie om de overheid of de GGD in de wielen te lopen. Immers de GGD bepaalt met een PCR-test of een antigeentest of je momenteel besmet bent of niet met het Covid19 Virus. Echter, Jaap van Dissel van het RIVM en de bloedbank Sanquin geven aan dat er ondertussen meer dan 1 miljoen Nederlanders zijn die de Covid19 infectie hebben doorgemaakt, zonder dat ze dit weten, en toch immuniteit hebben opgebouwd. Is dat het geval, dan is het risico op een nieuwe infectie een stuk kleiner.

Hoe gaat het in zijn werk

  • Via onze website bestelt en betaalt u een Covid-sneltest : de sneltest bestellen
  • U belt of mailt voor een afspraak : 0515-558888 of info@newhealthcentre.com
  • Via de mail ontvangt u een bevestiging met daarin de datum voor de afspraak en de hygiënemaatregelen

We kunnen dagelijks mensen op ons Integraal gezondheidcentrum op het Kleinzand 151 testen. We ontvangen u in een speciale ruimte waarbij u via de Brouwerssteeg binnen kunt komen en na de test ook weer het pand kunt verlaten. Dit kan alleen op afspraak en uiteraard met in achtneming van de juiste hygiëneregels.

Meer weten?

In onderstaande link hebben we geprobeerd om de meeste vragen te beantwoorden. Is er nog iets niet duidelijk? Bel of mail met ons en we staan u graag te woord. 

Disclaimer

Op dit moment kan nog niet worden vastgesteld hoe lang de antistoffen blijven bestaan. Maar zolang er antistoffen zijn, bent u beter beschermd tegen het virus en kunt u, daar waar het kan, sneller terug keren naar de werkvloer. Een testuitslag is, net als bij de GGD, een momentopname en biedt geen garantie