RED Health lezing: de basis, wat doet het RED device?

Woensdag 16 oktober organiseren we weer een gratis RED Health lezing. Deze keer gaan we terug naar de basis. Hoe werkt die Red nou eigenlijk. En hoe zit dat met die energie? 

Alles in ons lichaam bestaat uit energie. Einstein is bekend geworden met zijn formule E= mC2. Deze formule houdt in dat energie iets te maken heeft met “licht”. Licht is natuurkundig beschreven als verschillende frequenties. Frequenties zijn het aantal trillingen per seconde beschreven. Zo is 1 HZ 1 trilling per seconde en 10 Hz 10 trillingen per seconde. Trillingen zijn te vergelijken met vibratie.

Zo komen we geleidelijk uit bij de werking van de REDhealth. Via een ingenieus systeem worden door de REDhealth frequenties uitgezonden wat een groot electromagnetisch veld creëert. Tot 1.5 meter is dit zeker om de REDhealth heen waarneembaar.  De frequenties die de REDhealth gebruikt zijn laag en erg laag in frequentie (ELF frequenties). Ze beginnen bij 1 Hz en lopen op tot 40 Hz.

De aarde zendt een frequentie uit die men de Shumanfrequentie heeft genoemd(7,8 Hz). Deze frequentie en vele andere frequenties worden door de REDhealth gebruikt als drager van specifieke informatie, die nodig is voor het lichaam om te herkennen en te helpen vernieuwen. Ons lichaam vernieuwt elke seconde 50.000.000 cellen.

Elk orgaan, elk weefsel en elke gedachte en zelfs elke emotie heeft zijn eigen frequentie en zijn eigen informatiepatroon wat door de makers van de REDhealth in kaart is gebracht. Via een ingenieus systeem kan de REDhealth een “bodyscan” maken om te herkennen welke frequenties en informatiepatronen niet in balans of harmonieus zijn. Op een micro chip wordt deze informatie opgeslagen en vervolgens wordt 24 uur per dag op geplande momenten de juiste informatie met de juiste frequentie uitgezonden, om het lichaam te laten afstemmen in “harmonie”. Men noemt dit in “resonantie”. Zodra er resonantie is met een harmonieus signaal kun je dit zien als de televisie of radio die op de juiste zender komt en geen ruis maar beeld of geluid geeft. In het lichaam herken je dit als herstel, kalmeren, heel worden, of het verdwijnen van het verstoorde signaal.

De REDhealth is dus een micro-ontvanger en micro-zender om jouw lichaam en geest weer af te stemmen op “harmonie”. In de biologie noemt met dit dat je weer op het juiste “circadiaanse ritme” afstemt. Net zoals de organen en weefsels elke dag weer af stemmen op het circadiaanse ritme van dag en nacht. Wanneer dit ritme vaak verstoord wordt (bijvoorbeeld door heen en terug te vliegen naar de USA of naar Japan of bij wisselende dag en nacht diensten) dan ontstaat er een gevoel van “Jetlag”. Ons lichaam vertoont dan signalen als vermoeidheid, slaapproblemen, emotionele disbalans en darmproblemen. Een Burn out zou je ook kunnen omschrijven als een continue gevoel van “Jet lag” waarbij er geen energie meer is om te kunnen functioneren.

Naast het scannen en 24 uur per dag afstemmen is er een mogelijkheid gecreëerd om in het moment iets te doen met een soort van “boost programma”. Bij het gebruiken van het boost programma kun je direct in het moment afstemmen datgene wat uit balans is. Zo is het programma sleep bedoeld om het zelfherstellende effect van het lichaam te ondersteunen bij het beter gaan slapen. “Ease” als boost programma is bedoeld om het zelfherstellende effect van het lichaam te ondersteunen bij het oplossen van histamine problemen, pijn, bindweefsel-, orgaan-, spier- of zenuwweefsel problemen.