Personal Resonating Information Products

PRIP’s staan voor “Personal Resonating Information Products”. Hieronder worden alle informatieproducten verstaan die te vinden zijn in voeding: de vitaminen en mineralen en specifieke infoceuticals.

Een onderdeel van biologische PRIP’s zijn aanvullingen vanuit de wereld van mineralen en vitaminen. Willen we ziekten voorkomen dan wel genezen, dan kan het nodig zijn naast een zo volwaardig mogelijke voeding extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen in te nemen. Voedingssupplementen zijn niet meer of minder dan een grotere hoeveelheid vitaminen, mineralen of andere voedingsstoffen in geconcentreerde vorm.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan capsules, tabletten of poeders die voor specifieke doeleinden worden voorgeschreven. Bij New Health Centre verstrekken we alleen glutenvrije, biologische en dopingvrije mineralen en vitaminepreparaten.

Onze orthomoleculaire voeding, en voedingssupplementen van Cell Care® kunnen in het algemeen zonder problemen gebruikt worden naast andere reguliere geneeskundige behandelingen of homeopathie. Uiteraard kunnen orthomoleculaire voedingsmiddelen en reguliere medicijnen elkaars werking beïnvloeden. Het is daarom van belang dat een arts, apotheker of therapeut op de hoogte is van hetgeen u inneemt.