RED Health

Creëer je eigen niveau van gezondheid, welzijn en energie

Ontdek onze nieuwe serie van interactieve wellbeing devices

Op eenvoudige wijze kun je nu meer uit je gezondheid halen, in je eigen omgeving.
Met een druk op de knop. Dankzij gebruiksvriendelijke, geavanceerde technologie, afgestemd op de eigen behoefte.

Het device verspreidt ultra low gepulseerde magnetische velden die resoneren met het lichaamseigen meridiaan systeem.
Het geeft ondersteuning bij het zelfregulerend en zelfherstellend vermogen op mentaal en lichamelijk gebied.

Er zijn meerdere modellen beschikbaar:

  • Circadian Balance
  • Ease
  • Sport

De RED Health™ doet zijn ding, terwijl jij ook je ding doet.

Er is ook nagedacht over de uitvoering. Het device kun je dragen als ketting of als horloge en voelt comfortabel. Je kunt het op ieder gewenst moment inschakelen. Of je nou stil zit in de auto, de kinderen naar school brengt, in een vergadering zit of aan het sporten bent.

De modellen

Circadian Balance

Dit is het meest uitgebreide model. Het creëert algemeen herstel, vergroot het welbevinden, vermindert stressbeleving, herstelt circadian ritmes (lichaamsklok) en stemt het lichaam af op vervuiling door elektromagnetische belasting (EMF).

Dit device heeft gebruikersvriendelijke toepassingen met voorgeprogrammeerde cycles: Ease, Sleep, Calm, Revitalise. Deze zijn ontwikkeld voor het kalmeren van emoties, beter slapen, verminderen van pijn, het revitaliseren van het lichaam, ondersteuning bij veel reizen, het beter aarden van het lichaam en het ondersteunen bij klachten die te maken hebben bij ontstekingsgevoeligheid. Bovendien kan de gebruiker eenvoudig het geïntegreerd kalibratiesysteem instellen. Met andere woorden, het  stemt zich af op het eigen elektromagnetisch veld.

Dit model is in 2 uitvoeringen beschikbaar

Ease

Dit device kan gebruikt worden om pijn in het lichaam te verminderen en weefselherstel in het lichaam van de gebruiker in gang te zetten.

De Red Health Ease kan verlichting bieden in diverse situaties waarbij er pijn aanwezig is en waar er ten gevolge van een trauma beschadiging aanwezig kan zijn in het menselijk lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan artritis, insectenbeten, snijwonden, buikklachten, hoofdpijn etc.

Sport

De Sport is ontwikkeld om  de “performance” van de amateur- en professionele sporter te vergroten. Het ondersteunt de sporter voor, tijdens en na het sporten. Het device geeft de mogelijkheid om het lichaam fysiek en mentaal voor te bereiden op een training of wedstrijd.

Daarnaast kan het toegepast worden om de focus te behouden en energie te verkrijgen gedurende de training of wedstrijd. De gebruiker kan het device inzetten om beter af te stemmen, kalm te blijven wanneer nodig en snel te herstellen na de training of wedstrijd.

Meer weten?

 

De Werking

Het Red Health Balance heeft twee primaire werkingsprincipes: Pulsed Electromagnetische Velden (PEMF) en Adaptieve Resonantie.

De PEMF gebruikt laag frequente, kortdurende met lage intentie magnetische pulsen om lichaamsweefsels te stimuleren. Diverse studies hebben het positieve effect van direct gekozen PEMF op de aangedane locatie aangetoond. Effecten die genoteerd warden bij onderzoek zijn: versneld weefsel herstel, pijndemping, verbeterde ontstekingsremming, verbeterde slaap, verhoogde botherstel ed.

Adaptive Resonantie is een vergevorderde aanpak welke resonerende informatiepatronen middels een magnetisch veld creert in het aangedane gebied. Dit geeft dezelfde effecten als die bij PEMF beschreven zijn. Adaptive Resonantie zorgt er voor dat therapeutische programma’s beter afstemmen in een specifiek deel van het lichaam. Het maakt dat er beter afgestemd wordt op regulatiesystemen en stemt de meridanen af waardoor deze meer in balans worden gebracht. Dit zorgt er voor dat er een precieze afstemming is van de programma’s op hun werkingsgebied.

 

Naar de webshop