Nieuwe expertise bij New Health Centre

New Health Centre krijgt een nieuwe therapeut in het pand. Vanaf 4 februari komt Mary Ann van Maaren ons team van zorgverleners versterken.

                                  Wat heb jij nodig?

Van baby’s tot senioren. Van vermoeidheidsklachten en stress, tot huidproblemen en darmklachten. Jongens, meisjes, man, vrouw. Kortom, iedereen die ondersteuning kan gebruiken om zich vitaler te voelen, kan bij Mary Ann terecht.

Mary Ann: “Samen met jou ga ik kijken wat je zelf aan je klachten kunt doen met behulp van voeding, coaching en, indien gewenst, supplementen. Tijdens het intakegesprek kijk ik waar de klachten vandaan kunnen komen. Wat zijn de relaties en verbanden tussen jouw klachten, het gedrag, brein, zenuwstelsel, immuunsysteem en de hormonen. Vervolgens krijg je praktisch advies van mij, zodat je zelf weer in balans komt.”

Wat is haar achtergrond?

“Ik werk al 27 jaar met veel plezier als jeugdverpleegkundige bij de GGD. Om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van klachten en aandoeningen, heb ik in de loop der jaren verschillende opleidingen gevolgd. Naast jeugdverpleegkundige, ben ik nu bijna 15 jaar haptotherapeut en ik ben PNEI-therapeut. Eind mei 2019 rond ik mijn vervolgopleiding tot orthomoleculair kindercoach af. Een onzettend mooie aanvulling binnen mijn werkzaamheden.

Mijn passie is om naar de oorzaak te kijken van de ziektes

In de praktijk

Mary Ann start op de woensdagochtend en eventueel de woensdagmiddag ook. De meeste zorgverzekeraars vergoeden gedeeltelijk de kosten van deze consulten Dit is afhankelijk van de polis (aanvullende verzekering). Een consult duurt vijftig minuten en kost € 65,- (inclusief 21% BTW)

Afspraak?

Dat kan via https://www.praktijkvanmaaren.nl/ of 06-3082 2740