Licht op bewustzijn: De sprekers

In het tweede kwartaal van 2016 gaat er een uniek 2-daags evenement van start onder de noemer: “Licht op Bewustzijn”.

De lezingen en workshops die tijdens beide dagen plaatsvinden zijn allemaal vervlochten met het thema “Licht op Bewustzijn”. De sprekers en workshopleaders zullen vanuit hun specifieke invalshoek dit thema belichten. We zijn er trots op dat we een aantal topspecialisten op dit terrein hebben weten te strikken. In ieder geval komt professor Konstantin Korotokov bekend van de GDV- camera, Dr. Marcus Smieke, ontwikkelaar van de Timewaver, Dirk Zoutewelle vanuit zijn PNEI expertise en Dr. Herman Koning vanuit de biofysische geneeskunde.

Graag stellen we de sprekers aan u voor:

Konstantin Korotkov

Konstantin-KorotkovProf. Konstantin Korotkov is hoogleraar natuurkunde aan de St. Petersburg Federal Research University ITMO in Rusland en senior onderzoeker bij het Sint-Petersburg Federal Research Instituut voor lichamelijke cultuur en sport.

Konstantin publiceerde meer dan 200 artikelen in vooraanstaande Russische en internationale tijdschriften op het gebied van natuurkunde en biologie. Daarnaast heeft hij 12 biofysische uitvindingen en patenten op zijn naam staan.

Bovendien is hij auteur van 9 boeken, gepubliceerd in het Russisch, Engels, Italiaans, Duits en Spaans, Dr. Korotkov is tevens voorzitter van de Unie van medische en toegepaste bio-electrography.

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=x352t4QQfcU” ]

Marcus Schmieke

Marcus-SchmiekeVanuit de vele onbeantwoorde vragen tijdens zijn studies natuurkunde en filosofie is Marcus Schmieke de samenhang tussen materie en bewustzijn gaan onderzoeken. Hij werd daartoe gestimuleerd door zijn ontmoetingen met de Duitse natuurkundige Burkhard Heim die als eerste een eenvormige quantumveld theorie geformuleerd heeft die zowel de geest als het bewustzijn omvat.

Sindsdien houdt Schmieke zich bezig om Heims verklaringsmodel van het universum voor een bredere platvorm in de wetenschap toegankelijk te maken. Zijn boeken “Das letzte Geheimnis – Naturwissenschaft und Bewusstsein” en “Das Lebensfeld” hebben de hoekstenen gelegd voor een door hem gemotiveerde informatieveld technologie. Naast de TimeWaver organisatie is Marcus Schmieke betrokken bij het Instituut Applied Consciousness Research (IACR) in Heidesee en gasthoogleraar bij de Dev Sanskriti Universiteit in Haridvar, India.

Herman Koning

HermanDr. Herman Koning heeft samen met zijn vrouw Ans een centrum voor levensconforme geneeskunde, preventief medisch onderzoek en vitaliteitsbevordering.

Naast de werkzaamheden in eigen praktijk is Herman initiatiefnemer en medeoprichter van de artsenvereniging voor biofysische geneeskunde en bioinformatie therapie (ABB) en is daar bijna 10 jaar voorzitter van geweest. Daarnaast heeft hij nogal wat nevenactiviteiten ontplooid als redactielid van het tijdschrift voor Integrale Geneeskunde, bestuurslid MBOG, docent aan de opleiding Biofysische geneeskunde en van zijn hand zijn diverse publicaties in vakbladen verschenen.

Herman treedt regelmatig op in de media en geeft lezingen waarbij de levensconforme geneeskunde centraal staat.

Dirk Zoutewelle

Dirk-ZoutewelleDirk heeft zich vanaf 1996 verdiept en bekwaamd in verschillende complementaire geneeswijzen waarbij de accenten op de klinische Psycho-Neuro-Immunologie (kPNI), Endocrinologie en de Orthomoleculaire Geneeskunde kwamen te liggen. Daarnaast heeft hij gedetailleerde kennis en ervaring opgedaan voor de behandeling van globale brein-disfuncties, neurodegeneratieve aandoeningen, het Aerotoxic Syndrome, verschillende vormen van kanker, ontwikkelingsstoornissen bij kinderen enz.

Deze diepgaande kennis en ervaring maken dat hij een veelgevraagd spreker is op conventies en seminars. Om zijn kennis te delen heeft hij in 2003 de “Bewust Gezond” Academie opgericht waarin gespecialiseerde opleidingen worden aangeboden.

[gdlr_stunning_text background_color=”#f3f3f3″ button=”Meld u nu aan” button_link=”https://newhealthcentre.com/evenement/licht-op-bewustzijn/” button_background=”#4EA38B” button_text_color=”#ffffff” button_border_color=”#4EA38B” title=”WILT U AANWEZIG ZIJN?” title_color=”#4EA38B” caption_color=”#a0a0a0″]U KUNT ZICH OP DEZE SITE INSCHRIJVEN VOOR DIT UNIEKE 2-DAAGSE EVENEMENT[/gdlr_stunning_text]