Van Apotheker naar Orthomoleculair Therapeut

Een logische stap voor Miranda Bakker

Miranda: “De reguliere zorg is er voor mensen die al een ziekte of aandoening hebben. Maar het is veel beter om ziekte te voorkomen. Zodat wie gezond is, gezond blijft. Dus eerder, preventief ingrijpen.

Het lichaam kan heel veel zelf oplossen en met de juiste voeding en eventueel supplementen kun je jouw eigen lijf daarin ondersteunen.”

Miranda Bakker is van huis uit apotheker, afgestudeerd aan de universiteit van Leiden (1987) en Groningen (1990). Vanuit haar interesse in natuurlijke geneeswijzen heeft Miranda naast de openbare apotheek ook lange tijd Natuur Apotheek Dynamis gehad (2000-2018). Zij heeft dus zowel kennis van reguliere als alternatieve medicatie en mocht deze middelen ook zelf bereiden. Naast haar enorme kennis over medicatie, zowel op reguliere als natuurlijke basis, heeft Miranda opleidingen gevolgd in Orthomoleculaire Therapie en in het coachen van mensen met behulp van het leefstijlprogramma De EetLijn.

“Of je nu overgewicht of ondergewicht hebt. Diabetes of hoge bloeddruk. Vermoeidheid of overgangsklachten. Hoofdpijn of slaap je slecht? Er zijn zoveel situaties waarin ik je kan ondersteunen. En dan niet met het zoveelste (jojo-)dieet, maar door het veranderen van je leefstijl en kijken wat in jouw situatie het beste past. Of wil je deskundig advies over gebruik van voedingssupplementen waarmee je het zelfhelend vermogen van je eigen lichaam activeert? Ik help je graag zodat je weer beter in je vel gaat zitten.”

Ik ben aanwezig bij het New Health Centre op woensdag en donderdag van 10.00uur tot 16.30uur.
Wil je een afspraak maken, dan kan dat via:

Hartelijke groet,

Miranda Bakker