RED Health Event

Yoga, Fysiotherapie, Orthomoleculaire zorg. Het zijn allemaal onderdelen van het New Health Centre. Niet alleen om beter te worden zoals voor de mensen met gezondheidsklachten, onze cliënten. Maar ook om er meer over te leren, zoals yogadocenten en zorgverleners, onze cursisten. Of te ervaren, zoals in onze yogastudio. Wat misschien een minder bekend onderdeel is, is het RED Health-device.

Waarom is dit zo’n mooie toevoeging? 

Omdat het device zich afstemt op jouw behoefte. Dat klinkt misschien wat vaag, dus we leggen het graag verder uit aan de hand van een paar voorbeelden. Stel, je voelt je rusteloos. Of je hebt een irritante wrat op je vinger die er al maanden hardnekkig zit ondanks alle middeltjes. Of je voelt je moe, futloos. Fysiek is de oorzaak misschien wel te verklaren. Maar hoe zit dat energetisch? Zo zijn er nog veel meer voorbeelden. De RED draagt eraan bij om dat stuk wat uit balans is, energetisch te ondersteunen. Door te scannen hoe het zit met jouw energiefrequentie. En vervolgens door de juiste frequentie uit te zenden. Zodat je sneller in balans bent.

Meer weten?

Kom dan 7 maart naar ons RED Health Event. Of je nou wel of geen RED-device hebt, maakt niet uit. De experts op dit gebied gaan uitleggen hoe je leven, gezondheid en welzijn met elkaar verbonden zijn. Welke natuurlijke ritmes er in jezelf en op aarde aanwezig zijn. Welke rol jouw eigen identiteit en (on)bewustzijn speelt. Hoe de RED is ontstaan.

Emrik Suichies (in het Nederlands), Rainer Viehweger & Bruce Robertson (beiden in het Engels) nemen je graag mee in de wonderlijke wereld van ons lichaam en ons lichaamsveld.

Waar?

Deze dag organiseren we bij het Van der Valk Hotel in Sneek. Het is inclusief een uitgebreide, zalige lunch. We vinden het zo belangrijk dat hier meer kennis over ontstaat, dat we de prijs zo laag mogelijk houden en zelfs het 2e kaartje gratis weggeven.
Kom je met zijn 2-en, dan is het enige wat je hoeft te doen
– 1 kaartje betalen
– aan ons doorgeven wie de 2e gast is via Info@newhealthcentre.com.

Voor slechts €69 kun je in je eentje of met zijn tweeën genieten van een inspirerende dag, heerlijk eten en interessant gezelschap.

We verwelkomen je graag op de 7e!