Een ervaring rijker

Onze orthomoleculair therapeute Corry van der Voort plaatst regelmatig blogs over wat voeding doet met je lijf, met je welzijn. Maar dan nog is het misschien moeilijk voor te stellen wat orthomoleculaire therapie nou voor je kan doen. Onderstaand verhaal komt van een cliënt van Corry. Dankjewel Nellie, dat we dit zo mogen plaatsen!

“Mijn kennismaking en ervaring met orthomoleculaire geneeskunde.

Ik ben een vrouw van 58 jaar en na een vervelende blessure kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht wat mijn gezondheid betreft.

Allang genezen van mijn kwetsuur bleef ik kwakkelen met erg vervelende onbegrepen klachten.

Veel buikpijn, erg gespannen spieren, en door een overactieve blaas kon ik erg slecht slapen.

Bij de uroloog werd het blaaspijnsyndroom bij mij geconstateerd wat inhoud dat er een infectie in de blaas zit die niet wordt veroorzaakt door een virus of bacteriën. Behalve symptoom bestrijding is hier weinig aan te doen. Ik moest hier dus mee leren leven. Ik kreeg het er mentaal erg moeilijk mee omdat ik in mijn dagelijkse leven veel moest inleveren. Mijn fysiotherapeute gaf aan dat ze zelf veel baat had gehad bij orthomoleculaire geneeskunde en gaf me de tip om naar Corry van der Voort te gaan. Met de gedachte baat het niet dan schaadt het niet heb ik een afspraak met Corry gemaakt.

Had ik dit maar eerder gedaan.

Corry legde mij in duidelijke taal uit wat het menselijk lichaam wel en niet nodig heeft om goed zijn werk te doen. Ze zocht uit wat er bij mij aan schortte en schreef mij verschillende supplementen voor. Daar naast kreeg ik een goed voedingsadvies. Met goede moed ging ik aan de slag. Ik paste mijn manier van eten aan en slikte trouw de voorgeschreven supplementen. En dat heeft zijn werk gedaan! Mijn blaas is een stuk rustiger geworden en de spierspanning is verdwenen. Daarbij slaap ik beter, ben een stuk fitter geworden en kan daardoor mijn dagelijkse bezigheden weer oppakken. Ik heb alles als zeer positief ervaren en ben erg blij dat ik de stap heb gezet om mijn heil te zoeken bij Corry.

Nellie”