Dopamine, de natuurlijke doping

Wordt u ‘s ochtends al vermoeid wakker  of heb je vaak een tekort aan energie aan het eind van de dag? Gebruik je briefjes om dingen te onthouden of ben je de laatste tijd sneller afgeleid? Mis je al weer enige tijd zelfvertrouwen of daadkracht in je dagelijks leven?

Dan kan het wel eens zijn dat je veel te weinig dopamine aanmaakt. Dopamine is de stof die door ons eigen lichaam aangemaakt wordt vanuit basisstoffen zoals: zwavel, jodium en L dopamine. De link laat een kort filmpje zien over de werking van deze neurotransmitter.

Dopamine is onze eigen beloningsstof en wordt aangemaakt wanneer we onszelf belonen met beweging of met specifieke voeding. Bij tekorten gaan we vaak op zoek naar compensatie in zoete dingen. Het kan het ook zijn dat je makkelijk verslavingen creëert bijvoorbeeld koffie drinken of het roken. In het zoeken naar chocolade of andere suikerbommen. Of bijvoorbeeld de hang naar videospelletjes doen of je verliezen in kansspelen.

In de natuur zijn er diverse kruiden die de basisstof L-Dopa in zich dragen. Wanneer je deze dagelijks tot je neemt zul je binnen afzienbare tijd merken dat je energieniveau gaat stijgen. Dat je weer meer plezier krijgt in het leven en dat je de dag beter doorkomt. Dat de hang naar suiker afneemt en dat je minder afhankelijk wordt van andere beloningen in je leven.

Dopamine essentials is speciaal samengesteld  om jezelf beter te kunnen focussen. Om de fysieke traagheid te doen veranderen. Om weer voldoende energie te ervaren. Om van je nicotineverslaving of suikerverslaving af te komen. Om je libido weer op peil te brengen en om weer beter te kunnen onthouden. Eén zakje Dopamine Essentials per dag gedurende een maand is veelal voldoende om duidelijk verschil te kunnen ervaren op bovengenoemde zaken.

Mocht er na een maand nog geen verschil merkbaar zijn dan kun je altijd contact opnemen met iemand van het New Health Centre voor persoonlijk advies.