Arts voor Homeopathie bij New Health Centre

Mijn naam is Franka van Meel. Na 20 jaar een eigen praktijk te hebben gehad aan huis als arts voor homeopathie, is de tijd nu aangekomen mijn eilandje te verlaten. Ik zoek de verbinding met anderen werkzaam in de Integrale Geneeskunde. Daar zie ik een geweldige ontwikkeling voor in de nabije toekomst. Ik ben dan ook erg blij dat ik vanaf 5 maart iedere dinsdagochtend spreekuur hou in het New Health Centre in Sneek. Ik heb al eens eerder jaren in Sneek gewerkt; het voelt als thuiskomen. Ik verheug me er dan ook enorm op.

Wat doet een arts voor homeopathie?

Als er ziekte of symptomen zijn is een mens uit balans. In de homeopathie ga je altijd op zoek naar de constitutie of het gestel van die persoon. Daar past dan als een sleutel op het slot een homeopathisch middel bij. Deze zal het zelfgenezend vermogen van die persoon stimuleren om de verstoorde balans te herstellen. Als de balans hersteld wordt door het homeopathisch middel zullen niet alleen de symptomen verdwijnen, maar zal de persoon in zijn geheel ook verbeteren. De homeopathie is dan ook een holistische vorm van geneeskunde. We kijken naar de mens in zijn geheel.

In mijn werkwijze op zoek naar het best passende homeopathische middel gebruik ik de voor Nederland unieke gezichtsanalyse van Grant Bentley uit Australië. Een zeer effectief diagnostisch hulpmiddel.

U bent van harte welkom om samen met mij aan de slag te gaan om u beter in balans te brengen.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

Heel veel. Denk bijvoorbeeld aan:

Praktische informatie

Ik ben lid van de AVIG en de consulten worden vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Vanaf 5 maart hou ik iedere dinsdagochtend spreekuur in het New Health Centre.
Het eerste consult duurt in de spreekkamer een uur, een vervolgconsult duurt een half uur.
De tarieven voor het eerste consult zijn :
deel 1, € 61
deel 2, € 61
deel 3, € 40

De tarieven voor een vervolgconsult zijn:
deel 1, € 58,50
deel 2, € 24

Afspraak maken of meer weten?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, dan kunt u mij bereiken via de mail: franka.vanmeel@me.com

Hartelijke groet,

Franka van Meel