Covid19-sneltest

 CE-gecertificeerde Biomerica COVID-19 sneltest

•             Serologische test voor SARS-CoV-2
•             Resultaat in 10 minuten
•             CE-gecertificeerd voor professionals

Serologische sneltest
Met deze COVID-19 sneltest kan relatief eenvoudig via een druppel bloed bepaald worden of je antilichamen hebt aangemaakt tegen het COVID-19 virus. Je leest het resultaat eenvoudig af op de testcassette.

Indien je met het virus in aanraking bent geweest zal je lichaam antilichamen aanmaken tegen het virus.  Deze antilichamen worden gedetecteerd door de testcassette. Op de cassette kun je aflezen of er antilichamen gevonden zijn. Indien dit het geval is dan weet je dat je met COVID-19 geïnfecteerd bent (geweest), ongeacht of je symptomen hebt ontwikkeld en ongeacht of de infectie asymptomatisch verloopt/verliep.

PCR versus IgG/IgM testen

Let op: de COVID-19 IgG/IgM sneltest is géén vervanging voor de PCR COVID-19 test die het RIVM gebruikt voor de acute fase van de besmetting.

Een PCR test van speeksel/sputum kan het virus zelf vinden door het dna van het virus te bepalen. Deze test wordt gebruikt om te kijken of iemand besmet is. 
Een sneltest wordt gedaan om te kijken of iemand al antilichamen tegen het virus heeft opgebouwd.

Betrouwbaarheid test

De fabrikant van deze test is de gerenommeerde Biomerica uit Amerika. Uiteraard is de test gecertificeerd voor professioneel gebruikt. Dit betekent dat de test ook alleen via een professional te verkrijgen is. 

FAQ

We kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit. In onderstaande link hebben wij zoveel mogelijk vragen voor u verzameld. Mocht u desondanks meer willen weten, neem dan gerust contact met het ons op via info@newhealthcentre.com. De mail wordt regelmatig gelezen. Vanwege onze beperkte baliebezetting is telefonisch contact niet mogelijk. 

Meer weten?

Heeft u ondanks de informatie op deze pagina en op de FAQ toch nog vragen? Stuur dan een mail naar algemeen@newhealthcentre.com of bel met 0515-558888.